Om oss

Vi på Bajen bygg har varit i byggbranschen sedan en lång tid tillbaka. Projekten vi tar oss an varierar i storlek och vi vill alltid stå nära kunden i arbetet.

Målet för oss är att uppfylla kundens drömbygge. Vår strävan har alltid varit att leverera det allra bästa resultatet till bra pris för våra kunder.

Tveka inte på att kontakta oss för att få en offert direkt!

Varför välja oss?

Som ett medelstort byggföretag med stor kompetens i en konkurrensutsatt bransch är vi stolta över att ha överlevt och blivit en framgångsrik byggfirma i Uppsala. Vi lämnar aldrig något åt slumpen när det gäller kvalitet, vilket är en av våra främsta förklaringar till vår framgång.

Våra värderingar

Vi strävar alltid efter att ha en god service och ett positivt bemötande gentemot kunder och arbetskamrater. Vi finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor och önskemål och ger dig alltid den rådgivning du behöver. Vi är ansvarstagande och pålitliga, och arbetar alltid enligt tidsplanen och rapporterar om något problem skulle uppstå.

Tryggt med kontakt under byggandet

Bajen Bygg tror på att inkludera kunden i hela processen för att säkerställa att vi uppfyller dina förväntningar. Vi arbetar med dig för att skapa en plan som passar dina behov och önskemål och kommunicerar regelbundet för att säkerställa att projektet går enligt planen.